ROSSI

Редуктори и моторни редуктори ROSSI

ROSSI од Модена во Италија е еден од водечки производители на редуктори во светот.

Во соработка со SEVER DRIVE ние сме ексклузивни застапници на производна програма на ROSSI за Македонија.

Sl1 Untitled1 G-catalog    2 4 23 5 36  4 5   1

Translate »